понеділок, 22 листопада 2021 р.

Україна - територія Гідності та Свободи!

 



Україна - територія Гідності та Свободи. Вона довела це подіями, які розгорталися на Майдані восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року. Це було важке випробування для нашої країни, але українці довели свою любов до країни, честь і мужність. Вони постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

З метою донесення до учнів об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, за матеріалами «Уроків доброчесності», проведено урок Гідності «Україна - територія Гідності та Свободи». Головна мета уроку – у зрозумілій формі пояснити маленьким школярам, наскільки важливим є почуття власної гідності у кожної окремої людини та народу в цілому, що лише повага до себе може стати рушійною силою великих змін.

Діти прослухали розповідь «Революція, що нас змінила», опрацювали та обговорили текст «Революція Гідності», моделювали життєві ситуації про гідну поведінку, виконали вправу «Як захиститися словом?» та тест самооцінювання «»Я маю гідність», записали слова-асоціації «Гідність».

Цікаво пройшла заключна частина заходу: на символічних краплях школярі писали слогани патріотичного змісту, які стали частиною колективної роботи «Я - крапля в океані».

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках краян, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави. 















Немає коментарів:

Дописати коментар

Різдвяні посиденьки: Світло надії

  25 грудня 2023 року українці вперше офіційно відзначатимуть Різдво за Новоюліанським календарем. Вже стало доброю традицією, напередодні с...