пʼятниця, 4 жовтня 2019 р.

Всесвітній день тварин - свято кожної сім'ї


 4 жовтня — прекрасний привід проявити любов до братів наших менших, адже саме в цей день відзначають Всесвітній день тварин, який спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту.

Це свято шанують не тільки представники природоохоронних організацій, а й просто звичайні люди, в житті яких тварини займають особливе місце.
Саме тому 2-4 жовтня за ініціативи БФ "Щаслива лапа" та підтримки МОН України в школах нашої країни проходить «II Всеукраїнський урок доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. 
Наші учні також стали учасниками уроку. Школярі  презентували малюнки своїх домашніх улюбленців, розповідали цікаві історії, описували чотирилапих друзів, виготовляли забавних тваринок із паперу, говорили про дбайливе ставлення до тварин.
День тварин — це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім'ї.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Різдвяні посиденьки: Світло надії

  25 грудня 2023 року українці вперше офіційно відзначатимуть Різдво за Новоюліанським календарем. Вже стало доброю традицією, напередодні с...