неділя, 20 грудня 2020 р.

ІІІ новорічно-різдвяний ярмарок відбувся...

Ярмаркування – це окрема культура. Тут є все: від напоїв і наїдків до хенд-мейду. Тут кожен заряджається позитивною енергією, а новорічна атмосфера формує святковий настрій.

Цьогоріч у нашій школі відбувся ІІІ новорічно-різдвяний ярмарок, на якому свою продукцію, вже традиційно, представляли і учні, і вчителі – смаколики в упакуванні, новорічні сувеніри, ялинкові прикраси, композиції, воскові свічки. Вся продукція неповторна тим, що зроблена з любов’ю, і це все ручна робота.

Настрій на ярмарку створювали новорічно-різдвяні музичні композиції, різнокольорові святкові вогні, фотозона, а родзинкою ярмарку були цікаві сюрпризи.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до благодійної акції і завітав на ІІІ новорічно-різдвяний ярмарок.

Окрема подяка батькам учнів 1 класу: Галько О, Дітчика М., Синюги Т. та  батькам учнів 2 класу: Гнатіва В., Крися С, Мельника М., Пастернака В., які не тільки придбали новорічні сувеніри, але й віддали частину отриманих коштів для реалізації учнівського проєкту.


 









Немає коментарів:

Дописати коментар

Різдвяні посиденьки: Світло надії

  25 грудня 2023 року українці вперше офіційно відзначатимуть Різдво за Новоюліанським календарем. Вже стало доброю традицією, напередодні с...