вівторок, 1 грудня 2020 р.

Добро має звучати голосно

 

Всесвітній День добрих справ щороку припадає на перший вівторок після Дня подяки. Цього року Щедрий Вівторок проходить 1 грудня. Україна долучилася до  благодійного руху Giving Tuesday у 2018 році. Всесвітній день добрих справ є одним із самих добрих і світлих свят, яке створене з метою донести до громадськості, що люди повинні допомагати один одному і тим, хто потрапив у біду. Адже робити добро – це зовсім нескладно, а результат у добрих справ і вчинків колосальний, а також дуже хороший спосіб поліпшити своє життя.

Цьогоріч у рамках Щедрого Вівторка створений окремий напрямок #ЩедрийВівторокДіти — це ініціатива, спрямована на заохочення молодого покоління до добрих справ, оскільки культура благодійності має бути частиною життя не лише дорослих, а й кожної дитини.

         Завдяки допомозі фонду Запорука, сьогодні цікаво пройшов «Урок доброти» для учнів 1 та 2 класів Словітського НВК І-ІІІ ступенів. Діти переглянули серію короткометражних мультфільмів, що демонструють, як добрі вчинки роблять щасливою навіть черству людину. Маленькі глядачі зрозуміли, що добро не лише повертається сторицею, воно ще й здатне окрилювати. Лише допомагаючи іншим, людина здатна бути по-справжньому щасливою. Ставши амбасадором добра, кожен учень долучився до Всеукраїнської благодійної акції «Годівничку змайструй, птахів підгодуй!» Тепер юні любителі природи з радістю  будуть спостерігати за своїми пернатими друзями і пишатимуться тим, що вклали частинку добра для допомоги птахам у часи холоду і голоду.  

Нехай цей день подарує усім нам щире добро, дасть зрозуміти, що віддаючи щось позитивне у Всесвіт, ми отримуємо значно більше. Нехай у наших  душах завжди буде місце для чуйності, благих вчинків і щастя.















Немає коментарів:

Дописати коментар

Різдвяні посиденьки: Світло надії

  25 грудня 2023 року українці вперше офіційно відзначатимуть Різдво за Новоюліанським календарем. Вже стало доброю традицією, напередодні с...