вівторок, 12 березня 2019 р.

Своїм сином пишається Україна

Місяць березень належить споминам про людину, що віддала своє життя боротьбі за свободу, честь і гідність українського народу, людину, яка не боялася висловлювати свою думку, прославляти Україну, засуджувати її катів, про найбільшого українського генія, поета Тараса Шевченка.
У своїх віршах великий Кобзар закликав не забувати свій рід, рідну мову, пробуджував любов до своєї Батьківщини, кликав сильних на подвиги, вселяв у слабких надію і віру. Мабуть, тому його творчість така близька кожному з нас.
Учні взяли участь у класному та загальношкільному конкурсах читців поезії Тараса Шевченка «З Кобзаревим словом у серці», переглянули мультимедійну анімаційну презентацію «Шевченко Тарас, наче сонце для нас», презентували колективно створений плакат співпраці «Тарас Шевченко» та ілюстрований портрет поета, які стали окрасою нашої школи. 

На уроках літературного читання, з метою поглиблення, закріплення й систематизації інформації про великого Пророкашколярі представили інтерактивні тематичні теки (лепбуки), які створювали разом з батьками.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Різдвяні посиденьки: Світло надії

  25 грудня 2023 року українці вперше офіційно відзначатимуть Різдво за Новоюліанським календарем. Вже стало доброю традицією, напередодні с...