вівторок, 12 червня 2018 р.

Засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів Словітського освітнього округу


11.06. 2018 року на базі Новосілківської ЗОШ І –ІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів Словітського освітнього округу.
Вельган М.Я. провела теоретичний семінар «Підвищення продуктивності навчання шляхом впровадження інноваційних технологій на уроках у початкових класах». Свою методичну майстерність показала Дудинська О.В., поділившись методикою проведення кольорового тижня у 1 класі.
Вчителі творчо працювали у групах, переймали досвід своїх колег та ділились власними ідеями проведення інтегрованих уроків як нової форми організації навчання у початковій ланці освіти.
В своїх виступах педагоги наголосили, що сьогодні суспільство потребує особистості, яка здатна  до творчого нестандартного мислення, вміння ефективно вирішувати складні проблеми власної життєдіяльності. Такі якості можуть бути сформовані у процесі спеціально організованих педагогічних впливів в системі освіти, яка сама є креативною, прагне до творчого вирішення проблем через використання сучасних інноваційних технологій для досягнення визначеної мети.
Голова методичного об’єднання прозвітувала про виконання плану роботи методичного об’єднання.  Вчителі висунули ідеї щодо складання перспективного плану роботи методичного об’єднання на 2018 – 2019 навчальний рік.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Різдвяні посиденьки: Світло надії

  25 грудня 2023 року українці вперше офіційно відзначатимуть Різдво за Новоюліанським календарем. Вже стало доброю традицією, напередодні с...