четвер, 14 жовтня 2021 р.

Велике ім'я - України захисник

 

14 жовтня - одне з найбільших осінніх свят – свято Покрови Пресвятої Богородиці. На цю дату припадає ще три величних свята – День українського козацтва, День створення УПА та День захисників і захисниць України.

Мужність та відвага, проявлені нашими воїнами на передовій російсько-української війни, сотні відданих життів за Батьківщину потребують гідного вшанування.

На жаль, в районі проведення ООС зазнав кульового поранення наш земляк, односельчанин, боєць 24 ОМБр ім.Короля Данила – Андрій Дячишин. Зараз Андрій проходить реабілітацію у Львівському військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

 З метою вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму нашого бійця, учні підготували відеопривітання-подяку «Таких як Ти – Героями країни нарікають!», придбали та передали Андрієві кошик фруктів, подарунок-сувенір та колективно виготовлену іменну листівку «З Днем захисника України!». Стрічка побажань та дитячі малюнки доповнили святкові вітання.

https://www.youtube.com/watch?v=dfw6BhMY5xo

Словами не передати тих почуттів та емоцій, які відчував Андрій від отриманих подарунків.

Щирі слова вдячності для усіх, хто долучився до вітання нашого Героя.

 

Також школярі підготували патріотичний флешмоб-вітання «Героям країни, Воїна світла – Захисникам України присвячується...» та долучилися до акції «Дякую Захисникам України!»

https://www.youtube.com/watch?v=OYCEMXcwSnI

Бажаємо захисникам покровительства Пресвятої Богородиці, міцного здоров’я, завзяття, сили, незгасимої енергії, миру та злагоди.

Слава Україні!





































Немає коментарів:

Дописати коментар

Різдвяні посиденьки: Світло надії

  25 грудня 2023 року українці вперше офіційно відзначатимуть Різдво за Новоюліанським календарем. Вже стало доброю традицією, напередодні с...