середа, 14 жовтня 2020 р.

І не буде переводу українському народу!

 




Щедра осінь... Вона пригощає нас своїми дарами, дивує  розмаїттям осінніх квітів…, а ще, восени, ми відзначаємо  багато свят.

14 жовтня - значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів громадян нашої країни, адже поєднує в собі величні свята: свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва, День створення УПА, а починаючи з 2014 року, 14 жовтня набуло ще одного значення – ми святкуємо День захисника України.

Для учнів 1 та 2 класів було проведено виховну годину «Одна дата – чотири свята». Діти переглянули серію пізнавальних сучасних мультфільмів про життя козаків, відеоролик «Козацька слава не поляже, а про себе розкаже» та спецрепортаж «Позивні на передовій» про нашого земляка, односельчанина Дячишина Андрія («Морячка»), який зараз захищає бойові позиції на Світлодарській дузі в зоні ООС у складі 24 ОМБр ім. короля Данила.        Другокласники виготовили вітальні листівки для воїнів-захисників з найкращими побажаннями.

Зі святом державним Вас ми вітаєм!

Відваги й наснаги щиро бажаєм.

Мирного неба, здійснення мрій,

Побільше щасливих подій!












Немає коментарів:

Дописати коментар

Різдвяні посиденьки: Світло надії

  25 грудня 2023 року українці вперше офіційно відзначатимуть Різдво за Новоюліанським календарем. Вже стало доброю традицією, напередодні с...